Turizmus

Turisztikai tanácsadás

A cég turisztika területén komoly tanácsadási referenciával rendelkezik és az alapító-ügyvezető-többségi tulajdonos, ismert turisztikai szakember (előadások, konferenciák, turisztikai szakértői munkák). Az ügyfeleinknek nyújtott menedzsment szolgáltatás révén többször szolgáltattunk turisztikai projektekben, és ez adta a turisztika felé történő profilbővítés ötletét. Meglátásunk szerint a turisztikai ágazat fejlődési lehetőséget rejt magában jelen gazdasági körülmények között is.

Turisztikai tanácsadási tevékenységünk során az alábbi feladatok elvégzését vállaljuk:

Integrált turisztikai tervezés:

Turisztikai marketing tervek

Saját turisztikai fejlesztések:

Négycsillagos szállodai minőségben hotelt és üzleti találkozóhelyet hoztunk létre a Pécstől 10 km-re fekvő Pogány településen.

A fejlesztés keretében megépítésre került egy új, természetközeli, környezet- és családbarát, innovatív, fejlett technológiával felszerelt szálloda, komoly wellness és rendezvényterem szolgáltatásokat nyújtva a régiós repülőtér településén, Pogányban.

Innovatív és ideális kiinduló pontot hoztunk létre felfedezésekhez, illetve minden olyan vendégnek, aki a minőségi kikapcsolódást keresi.

Két fő célcsoportunk: a környéken tervezett turisztikai attrakciókba látogató családok, illetve üzleti tréningeket és kisebb konferenciákat szervező cégek.

Mindezt nyolc darab terasszal rendelkező, panorámás szoba jeleníti meg: több egybenyitható családi lakóegységgel mindösszesen 24 férőhely áll rendelkezésre.

Kiemelten zöld szálláshely: a közvetlen környezetben lévő tavak, források, patak és völgy levegőjét nem szennyezi majd füst sem, hiszen a létesítmény fűtését geotermikus energia felhasználásával, a meleg vízellátást napkollektorokkal, az áramot napelemekkel oldják meg. Nem légkondicionáló hűti nyáron az épületet, csapadékvíz hasznosítás történik, LED lámpák adják a világítást, ultramodern nyílászárók, illetve további okosház funkciók segítik azt, hogy a környezet védelme, a kényelem és a takarékos energiagazdálkodás valóban megvalósuljon, ráadásul együtt.

A vidéki és üzleti turizmust élénkítő beruházás több munkahelyet is teremtett a térségben.

Elérhetőség http://hotel.zsalyaliget.hu/

Kapcsolat

Cím 1039 Budapest, Királyok útja 98. Iroda 1053 Budapest, Kossuth Lajos utca 11. 3. emelet E-mail info@matrixworkmanlike.hu
Telefon +36 70 386 27 06 Web matrixworkmanlike.hu matrixworkmanlike.eu