Innováció

Szervezetünk elkötelezett híve a kornak megfelelő felépítésű, tartalmú, környezetbarát technológiákkal kialakított tartalmak kutatásának és fejlesztésének.

Innovációs tevékenységünk soron következő fókuszpontja egy jól használható elemes térrendszer létrehozása, mely a lehető legtöbb funkciónak megfelel, a lehető legtöbb igényt kielégíti, megfelel a 21. századi lakó-, élet-, és használati térrel szemben támasztott igények és irányt mutat a jövő könnyűszerkezetes építészetének. A rendszer elvének meghatározása mellett különös hangsúlyt fektetünk a megfelelő design megtalálására és kialakítására is hiszen az első benyomást mindig a kinézet, a design adja, mely tudat alatt hat ránk, meghatározza a teret, annak hangulatát és ezáltal hat a felhasználóra.

Tevékenységünk egy olyan építészfejlesztés, mely a rendszerelvűség figyelembe tartása mellett egy elemekből könnyen összeépíthető épületet hoz létre. A könnyen kezelhető, mobil elemek többféle összeszerelhetőséggel bármely igény kiszolgálására alkalmas terek létrehozását teszik lehetővé.

Tervezett innovatív mobilház fejlesztést konzorciumi partnerünkkel szorosan együttműködve valósítjuk meg, amennyiben forrásbevonás (pályázati, hitel vagy kockázati tőke) valósul meg.

Kapcsolat

Cím 1039 Budapest, Királyok útja 98. Iroda 1053 Budapest, Kossuth Lajos utca 11. 3. emelet E-mail info@matrixworkmanlike.hu
Telefon +36 70 386 27 06 Web matrixworkmanlike.hu matrixworkmanlike.eu