Határon átnyúló együttműködések

Erasmus+ Stratégiai Partneri Együttműködés

http://www.matrixworkmanlike.hu/pictures/szovegesek/Logo_tiny.png

A Mátrix-Workmanlike Kft. az ACT SME projekt kulcs partnereként kezdte meg tevékenységét a kis- és középvállalkozások határokon átnyúló üzleti kapcsolatainak elősegítése érdekében.

A projekt 8 közreműködő partner együttműködését biztosítja Belgiumból, Görögországból, Magyarországról, Olaszországból, Spanyolországból és Törökországból. A projekt az Európai Bizottság Erasmus Plus program társalapításában kerül megvalósításra.

Az ACT SME alapcélja, hogy fejlessze és hasznosítsa a kis- és középvállalkozások részére a nyílt oktatási tartalmakat (nyílt és széles körben elérhető képzési tartalmak és modulok), hogy előmozdítsák a nemzetközi piacra jutásuk lehetőségét, fokozzák versenyképességüket.

A projekt brüsszeli nyitórendezvényét (Brüsszel, 2016. január 19-20.) követően a partnerek második találkozójára a Mátrix-Workmanlike Kft. szervezésében Budapesten, a Danubius Hotel Astoria-ban került sor. A megbeszélés legfontosabb eleme a 8 országon átnyúló, kis-és középvállalkozások bevonásával kitöltött több száz kérdőív értékelése, a tapasztalatok összegzése, az értékelést követő teendők meghatározása volt.

Az ACT SME projekttel kapcsolatos további információkért keressenek elérhetőségeinken

http://www.actsme.eu/projects_hu.php

http://www.matrixworkmanlike.hu/pictures/szovegesek/erasmus_plus.png

Kapcsolat

Cím 1039 Budapest, Királyok útja 98. Iroda 1053 Budapest, Kossuth Lajos utca 11. 3. emelet E-mail info@matrixworkmanlike.hu
Telefon +36 70 386 27 06 Web matrixworkmanlike.hu matrixworkmanlike.eu