Facility management

Tevékenységi körünkbe tartozik szinte az összes, létesítményekkel kapcsolatos működtetési – valamint fenntartási feladat, szolgáltatás koordinálás, elvégzését illetve elvégeztetését, valamint közreműködést a tervezési és kivitelezési szakaszban, az alábbi felosztás szerint:

Az egyes részterületek szoros egymásra épülése hatékonyan egységbe rendezi az ismeretek integrálását, az alábbi szolgáltatási tartalmak legmagasabb szintű megvalósulását:

Műszaki facility management:

Infrastrukturális facility management:

Gazdasági facility management:

Műszaki üzemeltetési tevékenységünk kiterjed megbízóink létesítményeinek általános működtetésére, fenntartására és karbantartására, az épületek elemeinek és műszaki rendszereinek üzemeltetésére, a meglévő tárgyi eszközök és berendezések állagmegőrzésére.
Műszaki üzemeltetési szolgáltatások a tervezett és dokumentált működtetési-, karbantartási-, javítási- és szerelési munkálatokon keresztül, az egyedi műszaki kivitelezésig a következő területekre terjednek ki:  


A kertészeti üzletág kültéri zöld- és épített felületek kezelésével és a beltéri növénygondozási feladatokkal foglalkozik, munkánkat modern gépekkel, eszközökkel, a környezetvédelmi előírásoknak megfelelő anyagokkal, saját kertészeti háttérrel, valamint felkészült kertészeti szakemberek közreműködésével végezzük.

Kapcsolat

Cím 1039 Budapest, Királyok útja 98. Iroda 1053 Budapest, Kossuth Lajos utca 11. 3. emelet E-mail info@matrixworkmanlike.hu
Telefon +36 70 386 27 06 Web matrixworkmanlike.hu matrixworkmanlike.eu