Divíziók

Pályázati menedzsment,
Üzletviteli és marketing tanácsadás,
Turizmus,
Facility menedzsment
Innováció

Projekt Menedzsment

A pályázati projektmenedzsment segítséget nyújt azoknak a cégeknek, akik EU vagy hazai pályázatokon lehetőséget kaptak a pályázatban megfogalmazott célok megvalósítására, végrehajtására.

Turizmus

"A távolság és messzeség az emberek képzelőerejét mindig mozgatta, a titkos vágy pólusai voltak, valóságukban meghatározatlanok és meghatározhatatlanok és ezért mindig elérhetetlenek." /Walther L. Bernecker/

Határon átnyúló együttműködések

A Mátrix-Workmanlike Kft. az ACT SME projekt kulcs partnereként kezdte meg tevékenységét a kis- és középvállalkozások határokon átnyúló üzleti kapcsolatainak elősegítése érdekében.

Üzletviteli és marketing tanácsadás

Üzletviteli és marketing tanácsadáson belül ügyfeleink üzleti folyamatainak elemzését, projektek önálló vezetését, átalakítását, vizsgálatát vállaljuk.

Facility management

Tevékenységi körünkbe tartozik szinte az összes, létesítményekkel kapcsolatos működtetési – valamint fenntartási feladat, szolgáltatás koordinálás, elvégzését illetve elvégeztetését, valamint közreműködést a tervezési és kivitelezési szakaszban, az alábbi felosztás szerint: műszaki facility management, infrastrukturális facility management, gazdasági facility management. Saját tulajdonú gépparkkal rendelkezünk.

Innováció

Szervezetünk elkötelezett híve a kornak megfelelő felépítésű, tartalmú, környezetbarát technológiákkal kialakított tartalmak kutatásának és fejlesztésének.

Kapcsolat

Cím 1039 Budapest, Királyok útja 98. Iroda 1053 Budapest, Kossuth Lajos utca 11. 3. emelet E-mail info@matrixworkmanlike.hu
Telefon +36 70 386 27 06 Web matrixworkmanlike.hu matrixworkmanlike.eu